Talentontwikkeling OBS De Lantscheene

Oldetrijne – Op OBS De Lantscheene in Oldetrijne gingen de leerlingen op 22 februari bezig met talentontwikkeling. Dit werd verzorgd door Ronald Buld, Video/Audio Productie, uit Ruinerwold en er werd gewerkt aan het eindproduct. De leerlingen waren daadwerkelijk bezig met dit eindproduct.

Talentontwikkeling

Groep 5 t/m 8 is het hele schooljaar al bezig met talentontwikkeling. Leerlingen hebben elkaar workshops gegeven en veel van elkaar geleerd. Voortbordurend op de interesses van de leerlingen hebben de leerkrachten onder andere al een vlogger in de klas gehad.

De school heeft Ronald Buld uitgenodigd voor twee middagen. Hij is ook gespecialiseerd in het verbinden van muziek, film en (jezelf) presenteren met de schoolvakken en vooral met de wereld waarin zij leven. Hij ging verder helpen met het uitbreiden van de talenten en die samen met de leerlingen in een prachtig eindproduct verwerken. De opnames worden later aan de ouders gepresenteerd. Meer info zie: http://www.multiebuldtie.nl/MultieBuldtie/HOME.html.

Juf Cobie en juf Lilian hebben zich hier in februari in laten professionaliseren tijdens een cursus ‘Ruimte voor talentontwikkeling’.

Volgens Ronald Buld zijn er in Sonnega/Oldetrijne zeker talenten.

 

(Foto: Lenus van der Broek)