Leerlingen groep 8 bezoeken online het Linde College Wolvega

Afgelopen woensdag en donderdag konden leerlingen van groep 8 meekijken met een online rondleiding op het Linde College in Wolvega. De medewerkers gingen getest en wel met camera’s de school in. Daar waren leerlingen en docenten in actie om te laten zien wat de school te bieden heeft. De opkomst en reacties waren goed.

Dinsdag 1 en donderdag 3 februari zijn er nog online voorlichtingen voor de leerlingen en ouders/verzorgers. In een persoonlijk gesprek met een medewerker van de school kunnen zij hun vragen stellen over specifieke onderwerpen. “Vorig jaar hebben we dit ook gedaan en zowel de leerlingen en ouders/verzorgers als de collega’s vonden dit prettig. Voor ons reden om dit nu ook weer aan te bieden onder deze omstandigheden” aldus René Venema (coördinator voorlichting). Inschrijven voor een gesprek kan via www.lindecollege.nl.

“Voor de voorjaarsvakantie bieden we nog de mogelijkheid voor een rondleiding op school. Dit zijn we aan het voorbereiden. Binnenkort staat hierover meer informatie op de website”.

(Foto: Lenus van der Broek)