Groot bord Lindewijk trekt aandacht

Wolvega – Knap als je dit bord over het hoofd ziet. Het staat langs de vierbaansweg tussen Wolvega en Steenwijk en is ruim 36 vierkante meter groot. Het is bedoeld om de aandacht te vestigen op woonwijk Lindewijk in Wolvega waar wonen ook volgens flink wat bewoners veel weg heeft van permanent vakantie vieren.

Veel mensen weten de Lindewijk trouwens al te vinden en als woonplek te waarderen. Gemiddeld wordt hier elke week een kavel verkocht, dit jaar al 38. In de wijk wonen nu ruim 1200 mensen, zijn er zo’n vierhonderd woningen verkocht en is Lindewijk deelgebied (fase) 1 voor 75% klaar. Op de achtergrond wordt al gewerkt aan deelgebied 2.

Ook op andere manieren wordt de gemeente Weststellingwerf als ideale wonen=vakantiegemeente onder de aandacht gebracht. Zoals door middel van speciale kavelexpeditie-routes. Twee weken geleden werden twee recreatieve fietsroutes uitgebracht. Met name vakantiegangers maakten hier al gretig gebruik van. Van de voorraad van duizend gedrukte routes zijn er nog enkele tientallen over. Wilt u niks missen en de routes ook fietsen? Ze zijn digitaal nog beschikbaar op  www.facebook.com/LindewijkWolvega.

Op de foto stiekm trotse burgemeester André van de Nadort en verder van links naar rechts bordbouwer Egbert Mulder van Joost Visser, Magda Dullemond, partner van bordvormgever Alain Terschuur, wethouders Hanneke Zonderland en Jack Jongebloed en het creatieve paar Heidi Wolters en Rob Rotgers, verantwoordelijk voor idee en de foto’s van het Lindewijkbord.
(foto Lenus van der Broek)