Cabaretvoorstelling ‘Beter Nooit dan Laat viel in de smaak bij de agrariërs

Ruim 100 agrariërs en partners genoten donderdagavond van de cabaretvoorstelling ’Beter Nooit dan Laat’ in Restaurant Pieter Poot in De Blesse. Op geheel eigen wijze liet Rijk van Vulpen uit Biddinghuizen n zijn licht schijnen over allerhande actuele en minder actuele thema’s, van politiek tot diverse Andere onderwerpen die op de huidige maatschappij van invloed zijn. Klaas Mazeleeuw uit Urk zorgde voor muzikale begeleiding.

Hij heeft zijn roots in de agrarische sector en dat kwam tijdens de voorstelling regelmatig tot uitdrukking. Politiek vaak niet correct en veelal door een gekleurde bril kijkend, liep hij soms humoristische, flauwe maar vaak ook op een wat schurende manier tenminste mensen tot nadenken te zetten. Het was een voorstelling die zeer in de smaak viel en met herkenbare zaken.

De organisatie was in handen van Agrarische jongeren Wolvega, Agrarische Natuurvereniging Weststellingwerf, Vereniging voor Bedrijfsvoorlichting (VVB) De Groote Veenpolder, VVB Zuid Weststellingwerf en VVB Wolvega en LTO-Noord, afdeling Weststellingwerf.

Foto Lenus van der Broek