Bijzondere culinaire avond in dorpshuis De Bult in Ter Idzard
Om meer te vertellen over de plannen én kennis te laten maken met de producten en diensten, organiseerde Pieter Lenstra van Lenstra Lokaal in Ter Idzard op vrijdagavond ion het dorpshuis De Bult in Ter Idzard een volledig verzorgde culinaire avond. Hij deed dit samen met Rolf Hoekstra van Rolf Cooking uit Heerenveen. Tijdens deze avond vertelden zij over de duurzame voedingsketen ‘Van kalf tot bord’. Er waren ruim 50 gasten op deze culinaire avond.
Pieter Lenstra heeft een ondernemershart en startte een bedrijf in vlees met een diervriendelijk karakter: Lenstra Lokaal. Om alles zo lokaal mogelijk te houden, bouwt hij een slagerij op eigen erf in Ter Idzard van waaruit hij het product verkoopt.
Rolf Hoekstra is onlangs ook zijn eigen bedrijf gestart. Hij specialiseert zich in culinaire verzorging op locatie en bereidt alles op de Green Egg barbecue en werkt veelal vanuit de slagerij aan de Ook hebben we samen leuke plannen voor de toekomst op Idzardaweg in Ter Idzard.
(Foto: Lenus van der Broek).