Agnes Beerda uit Oudeschoot Kampioen Open Kampioenschap Klaverjassen Weststellingwerf 2024

Met een opkomst van maar liefst 96 kaarters werd afgelopen vrijdagavond voor de 42e keer om het Open Kampioenschap Klaverjassen van Weststellingwerf gespeeld. In Fit & Fun Plaza in Wolvega hier streden de mannen en vrouwen met elkaar om de felbegeerde titel en de daarbij behorende beker. In zijn welkomstwoord heette voorzitter Jelle Twijnstra alle aanwezigen een hartelijk welkom en fijn om te zien dat er deze avond ook veel jongeren zijn te kaarten. 

Na een gezellige kaartavond was de eindwinnaar Agnes Beerda uit Oudeschoot met een totaal aantal van 7359 punten. De 2e plaats was voor Henk Steensma uit Heerenveen met 7191 punten en de 3e plaats was voor Petra Dootjes uit Ureterp met 7175 punten.  De aanmoedigingsprijs was dit jaar voor Harm Oosterkamp uit Wolvega met 4347 punten.

De organisatie bestaande uit de voorzitter Jelle Twijnstra, Popke Boezerooij, Linze de Vries, Bert v/d Vegt en Jos v/d Vegt konden weer terugzien op een geslaagde avond. Vrijdag 21 maart 2025 is de nieuwe datum voor de volgende editie van het Open Kampioenschap Klaverjassen van Weststellingwerf.

Foto: Henk Steensma (2e), Agnes Beerda (1e) en Petra Dootjes (3e). FOTO Lenus van der Broek