Op 2 juni oldtimerrally in Wolvega

silverlegrally2.jpg
Opbrengst voor KWF Kankerbestrijding
Lionsclub Wolvega organiseert Oldtimer Rally WOLVEGA – De leden van de Lionsclub Wolvega e.o. organiseren op zondag 2 juni de eerste SilverlegRally, een rally voor oldtimers. Vijfentwintig jaar lang werd er geld ingezameld voor goede doelen door onder meer verkoop van de Lionskalender, maar de serviceclub wil nu andere activiteiten voor goede doelen organiseren.
Er worden op 2 juni vele tientallen deelnemers verwacht die met hun oldtimers een prachtige recreatieve en rustige route met een lengte van 175 km door de Stellingwerven, maar ook naar Veenhuizen gaan rijden.Er is een sportklasse met auto’s tot 1 januari 1979 en een tourklasse met auto’s tot 1 januari 1986 en cabriolets en andere bijzonder auto’s.De start is op 2 juni van 9.30 uur tot 10.30 uur op het Centrumplein in Wolvega en de finish tussen 16.00 en 17.00 uur bij Pieter Poot in De Blesse. Er wordt met een gemiddelde snelheid gereden van tussen 36 en 38 kilometer per uur. 
De netto opbrengst gaat naar het Team Hilde dat op 5 en 6 juni de Alpe d’Huez, een berg van de buitengewone categorie van 14 km, gaat overwinnen. Het geld van deze bijzondere actie gaat naar KWF Kankerbestgrijding.————————————————————————————————————————–Noot voor de redactie: meer informatie bij Lenus van der Broek, PR functionaris Lionsclub Wolvega e.o., T: 0653546320, E: lenusvanderbroek@hetnet.nl.Zie ook www.silverlegrally.nl (ook inschrijven), www.teamhilde.tk en www.opgevenisgeenoptie.nl  Foto: De lionsleden van het keteam SilverlegRally, v.l.n.r.: Marten Veenstra, Wilfred Kuipers, Mart Lenis en John Maijer. (Foto: Lenus van der Broek).